Alla inlägg den 3 september 2016

Av amandahermansson - 3 september 2016 09:45

Vad vill du göra på din fritd? Ehm ja när jag är ledig hemma så lägger jag mig förmodligen hela dagen på sängen och tittar på en serie. Är det soligt går jag ut och läser en bok. Är mina vänner lediga så kanske jag träffar dem. Så vad svarar jag att jag vill göra när familjen här frågar vad jag vill göra på min lediga dag? Jag vet inte. Det är för fint väder hela tiden för att ligga in och titta på film, jag har bara hälften kvar i min enda svenska bok och jag har inga vänner här. Dessutom känner jag inte till staden så jag vet inte ens vad som finns att göra. Såklart kan man gå till stranden eller in till centrum och titta runt. Men jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Jag skulle vilja hitta nån vän här nere. Men det finns inga au pairer i närheten (enligt en au pair lista från min organisation och enligt en au pair app) och jag har inte skrivit in mig i nån språkskola än, vilket jag faktiskt börjar tro är en väldigt bra idé. Båda för att jag ska bli tryggare i språket men framför allt för att jag ska hitta nån att prata med. Alltså jag låter säkert väldigt desperat men ja, hur kul blir det att spendera varje dag själv i ett helt år? Vet bara inte riktigt hur jag ska gå till väga. Hur hittar man nya kompisar? Nån som vet?? Hade kanske vart lättare om man var utbytesstudent och slussades in i en hel klass med personer att lära känna. Min klass här är familjen och dom träffar jag ju hela tiden ändå. Det måste inte vara en spansk vän heller, bara vem som helst. Vore ju kul om det var en au pair så man kan diskutera familjer osv men BARA JAG FÅR EN VÄN!! Hahaha... 

Ska leta lite på internet nu efter svenska grupper i spanien, au pairer i närheten, språkkurser, vad som finns att göra i närheten osv. 

Wish me luck i vänskapsletandet. 

me


Hola amigos!
Amanda, 19 år från Eskilstuna här. Just nu är jag dock i Spanien och upplever min dröm att jobba som au pair! Om du fortsätter klicka in på min blogg kan du följa min resa :)

mina blogg dagar

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

sök

kategorier

arkiv

tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards