Alla inlägg under augusti 2014

Av amandahermansson - 22 augusti 2014 16:46

I onsdags så var jag på sjukhuset och gjorde något som heter gastroskopi, med detta innebär att man går ner med en slang i magen för att kika runt lite. Nej, det gjorde inte ont, jag var sövd så det var ingen fara. Varför gjorde jag då detta? Jo, för att försöka få något svar på varför jag (lite för ofta) får ont i magen när jag har ätit. VId första anblicken så hade det sett bra ut, men läkarn tog några prover så på det får jag nog vänta för ett svar.. 

Hur som helst, den här helgen har jag fullt upp, ska åka fram och tillbaka mellan träningslägret i kungsör som är i helgen. det börjar med en träning ikväll, och efter det ska jag hem till louise för en sista kväll med henne innan hon åker till USA på tisdag, i ett år!!!! 

Sen imorgon bitti är det kungsör igen som gäller, ända fram till efter sista träningen på em, då jag och emma ska tillbaka till Eskilstuna för att vara barnvakt över natten och söndag fm. På söndag hinner jag förmodligen inte tillbaka och träna... Föräldrarna till barnen kommer hem vid 12 på fm och kl. 13 ska jag vara på en spelning med Galdra.. 

Alltså ett väldigt hektiskt schema för mig den här helgen.. Med start om ca 20 min :/ såå, om ni har tur så får jag lite tid över till bloggen, om inte ha en trevlig helg allihopa!! ♥

juste, glömde jag säga att jag måste plugga matte också? skolan har ju börjat.......

Av amandahermansson - 19 augusti 2014 15:40

Igår så lagade my och jag amerikanska pannkakor till frukost, innan vi var tvungna att cykla till tvåans första dag.
Idag var det dags för dag två. Vi gjorde en kemiuppgift som vi var klara med innan lunch och sen satt vi bara och väntade tills vi slutade.. Som tur var så slapp jag cykla hem i regnet ;)

Av amandahermansson - 16 augusti 2014 16:29

Häromdagen så beställde vi kläder från Ellos och det här är vad jag klickade hem. Ett par nya svarta byxor och en t-shirt med planer på :)
Förresten, ser ni hur ljust mitt hår har blivit under sommaren? Haha, ser ut som jag har ljusa slingor typ ;)

Av amandahermansson - 16 augusti 2014 10:49

Snart är sommarlovet slut, även för bloggen. Nästa vecka ska jag komma igång med allt. Skola, träning och bloggning. Det här året ska jag verkligen satsa och göra bra ifrån mig på alla punkter. Därför att jag vill och mår bra när allt runt om mig går bra. Man vet ju själv att man mår bättre när det man gör går bra och när man lyckas, än när allt går dåligt. Därför, ska jag ge allt.
Men nu är det fortfarande två dagar kvar på lovet, och de dagarna ska jag ta vara på. Det är också alldeles för få dagar kvar tills en av mina bästa vänner åker iväg ett år till USA, och igår hade vi en "avskedspicknick". Tror faktiskt inte riktigt att jag har fattat att hon ska vara borta så länge :(

Men ikväll åker vi till Hälleforsnäs och tittar på kolhusteaterns musikal, spring awakening.
Och imorgon träffar jag my, och ja, dagen efter det tror jag alla vet vad som händer...

Av amandahermansson - 13 augusti 2014 10:33

Sommarlovets sista vecka är i full gång. Träffade my i måndags och natten till tisdag, senare på tisdagen så kom det lite fina vänner. Vi fikade och dödade varandra (vi spelade maffian).

Nu ska vi ta vara på de sista sommardagarna och åka och bada. Ikväll är det en galdraspelning och imorgon ska jag eventuellt till Stockholm för en casting inför fashionweek om två veckor :)

Av amandahermansson - 8 augusti 2014 20:36

Men nu är vi hemma. Vi har haft en underbar vecka och verkligen njutit av en semester. Även bloggen fick semester, det fanns ju wi-fi på hotellet, men mobilen är ju inte det första man tar med sig ner till poolen. Och just därför har jag knappt rört mobilen under den här veckan (trots detta har den laddat ur varenda natt?..) och just därför så har jag väldigt få bilder också.. Lite tråkigt, men så fick det bli den här gången.. (:

På måndag är det sista veckan på sommarlovet och jag har lite småsaker inplanerade typ varje dag, haha jag var tvungen att kolla kalendern för att ens ha en susning på vad jag skulle göra ;) bla. så ska jag träffa en massa fina vänner, träna, men även hinna med ett besök både hos optikern och på sjukhuset.

Nu får ni se lite bilder, bara så att jag kan få njuta lite extra utav veckan som vart.
För den var awesome.

poolen dagtid. Sista dagen så fick vi nästan 20 pers att göra bomben från denna kant. Kan säga att vattnet skvimpa över kanten.

poolen och hotellet precis innan det blir mörkt. Hotellet hade tre "delar/hus" som låg lite utspridda, vi bodde i den här delen, huvuddelen, precis ovanför restaurangen.

och så en matbild på hela gänget :)
Fler bilder kommer, kanske imorgon eller nångång under veckan, eller nån annan gång ;)

Av amandahermansson - 3 augusti 2014 14:38

Igår var det lite molnigt men idag finns inte ett moln. Mallorca levererar och så gör poolen! Hittills har det blivit två pooldagar, vi ska alldeles snart gå ner till "vår" lilla steniga strand, och imorgon kanske vi tar en långpromenad till en finare strand en bit bort :)
Men än så länge, Spanien levererar!!

me


Hola amigos!
Amanda, 19 år från Eskilstuna här. Just nu är jag dock i Spanien och upplever min dröm att jobba som au pair! Om du fortsätter klicka in på min blogg kan du följa min resa :)

mina blogg dagar

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

sök

kategorier

arkiv

tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards