Alla inlägg under januari 2015

Av amandahermansson - 18 januari 2015 15:20

Lite halvsjuk så åkte jag till Stockholm igår och gick på några castings inför vårens fashion week. Om jag inte får jobben i första hand så får jag dem kanske när alla andra modeller är sjuka för att jag smittade dem igår ;) haha. På vägen hem så stannade jag och pappa (som föjlde med till stockholm) i södertälje och firade min faster som fyller år idag, GRATTIS!! 

Just nu sitter jag och jobbar matte och jag är nästan klar :) får se hur jag gör imorgon (har typ bara feber på kvällarna?) men kan inte andas genom näsan och hostar fortfarande väldigt mycket... Nu måste jag gå och snyta mig, så vi höres! 

Av amandahermansson - 16 januari 2015 19:19

Detta är min återkommande "jagärsjukochliggerhemmaochkollarpåfilm" bild. Vilket ganska bra resumerar min dag..

Av amandahermansson - 14 januari 2015 17:30

Hej, hade på mig en ny tröja idag, bomberliknande med spets (tycker själv att den är väldigt fin, så tack på förhand) men nu sitter jag i mjukisbyxor och tjocktröja. Näsdukarna är nära till hands och jag hostar som en galning. Borde ta tag i min psykologi uppgift, men boken ligger ouppslagen, lika nära mig som näsdukarna är (och ändå väljer jag dem istället för att öppna boken..) Behöver visst också göra en spanskaläxa som är till på fredag då jag längre inte är aktuell för elle-galan, vilket är väldigt synd :( men det gör inte så mycket för det finns andra som tycker om mig och jag är vääldigt glad för det samtal jag hade med en från min agentur. Talar inte om än vad det är än, men det är sååå mycket bättre än elle-galan!!! 

Av amandahermansson - 12 januari 2015 21:54

bild från en plåtning i december
Har hostat mig igenom dagen. En ganska lång måndag. Eftersom jag inte hade ont i halsen, så åkte jag och tränade. Men nu sitter jag här med min te-kopp... (och tittar på csi :)

Av amandahermansson - 11 januari 2015 17:12

 

För några dagar sedan så vaknade vi upp till snö, Wilma hann åka pulka och jag gick en promenad med my och frodo (mys hund) i skogen. Jag tänkte att eftersom det kommit några cm så skulle det åtminstone ta några dagar innan snön smälte. Men där tog jag fel, redan nästa dag var allt borta igen :( Men igår kom det tillbaka och jag är faktiskt glad över att det äntligen har kommit snö!! :) Innan vår match igår (som vi vann) så var det lite snöflingor i luften, och när vi kom ut ur hallen så var det ganska mycket snö, haha jag bara babblar på om snö, men jag tycker det är så mysigt nu när det är vitt överallt. Fast det var ju rätt så kyligt när Wilma och jag stod o väntade på bussen idag, i en halvtimme!! Jag hade ju inte direkt någon känsel i ben och fötter när bussen äntligen kom.... 

Något mindre kul är ju min hög med skolböcker.. Nu har jag nästan bara fysik och psykologi kvar, det är i alla fall det viktigaste, och egentligen  borde jag skriva på det istället för här.. ;) så jag ska väl klicka upp word-dokumentet igen och fortsätta skriva om bipolär sjukdom, psykiska ohälsa och en massa olika perspektiv...

Av amandahermansson - 9 januari 2015 16:24

hade på mig min nya skjorta idag :)

Efter två dagar i skolan så har jag redan väldigt mycket att göra.. (notera chokladhuset på bilden, bakom böckerna). Har ialla fall fått en ny laddare till min dator så jag kan göra färdigt min inlämningsuppgift i psykologi. Menmen, jag ska väl inte klaga, jag har ju valt linje heelt själv ;)
Idag så åkte vi skridskor på idrotten, det var faktiskt lite kul och jag fick för en gångs skull inte ont i fötterna/fotlederna.
Nu ska jag äta lite mellis och sen kommer mysan över :)

Av amandahermansson - 8 januari 2015 12:48

grattis på födelsedagen mamma! Jag älskar dig <3

Back to school, idag gick man upp flera timmar tidigare än man gjort på flera veckor... Men lovet har faktiskt känts ganska långt och det har varit skönt att vila upp sig och göra ingenting :) så nu är jag redo för flera jobbiga veckor och massa prov... Eller så vill jag fortsätta ha lov ;)

Av amandahermansson - 7 januari 2015 11:57

Seriously, ser ni vad det står??! "har du möjlighet att göra visningen på ellegalan" att vakna till det sms:et var ju inte helt fel. Alltså jag fattar inte?? Det är ju helt sjukt, lilla jag på ellegalan!! Ååh, jag blir så glad :)))))

me


Hola amigos!
Amanda, 19 år från Eskilstuna här. Just nu är jag dock i Spanien och upplever min dröm att jobba som au pair! Om du fortsätter klicka in på min blogg kan du följa min resa :)

mina blogg dagar

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

sök

kategorier

arkiv

tidigare år


Skapa flashcards