Alla inlägg under oktober 2014

Av amandahermansson - 20 oktober 2014 16:20

Trött men glad. Har gjort två av veckans prov och är på väg till träningen :)

hej

Av amandahermansson - 19 oktober 2014 19:27

Alltså jag undrar om man kan vara tröttare än vad jag är nu. Fredagen blev lång med mycket träning, vilket i och för sig var ganska skönt. Lördag, plugg på förmiddagen och sen så var Emma och jag barnvakt över natten. Fick några få timmars sömn och åkte sen för att spela match... Två timmar bort. Och nu två timmar hem.
Har både svenska föredrag och historiaprov imorgon och fast jag pluggat vid varje tillfälle idag, så känner jag nu att min hjärna snart kommer somna ;) så, vi höres.

Av amandahermansson - 15 oktober 2014 20:40

Har setat på samma pltas sedan jag kom hem. Pluggat, ätit, pluggat, kollat på serier, ätit igen och pluggat lite till. Nu har jag  bara några sidor kvar i boken som vi skulle ha läst ut i tisdags ;) haha. Går man natur så kan man inte göra något annat än att plugga vissa dagar.. 

Imorgon, lång jobbig dag. Tror jag säger det varje vecka, men det är lika skönt att pusta ut hemma varje torsdagkväll. Har dock lite panik över helgen. Emma och jag ska var barnvakt över natten och vet inte riktigt om vi hinner hem till de att bussen mot våra matcher går?... :/ men, en dag i taget. Precis som jag tar ett prov i taget. Nu är ett avbockat och då är det bara att blicka framåt mot nästa. 

Klyschigt, men sant. 

Aja, väntar på att pappa ska komma hem med sandwich (glassen alltså ;) har nog en liten crush på den/det..) som han faktiskt lovade att köpa till mig. Behöver den liite extra då det var handboll på tv men på en kanal som vi tydligen inte har? :( Tur är ialla fall att vi har femman så jag kan kolla på grey´s anatomy om sisådär femton minuter.

Av amandahermansson - 14 oktober 2014 21:55

rödrosa nike free run :)

Av amandahermansson - 12 oktober 2014 16:23

Jag förstår inte varför helgerna är till för att vila upp sig på, nör det känns som att man har mer saker att göra än vanligt. Igår spelade jag två matcher (vinst i ena och förlust i andra) innan vi åkte till landet och firade farfar, GRATTIS. 
Hann inte med at plugga så mycket igår så idag var det plugg nästan hela förmiddagen som gällde. Var ute en liten stund och hjälpte till att plocka undan studsmattan mm. och tog en paus och övningskörde till katrineholm och tillbaka för att hämta Emma som har vart på elitläger i helgen. Nu är jag tillbaka med näsan i böckerna och försöker att lära mig något...


Av amandahermansson - 10 oktober 2014 21:37

Om jag just nu inte vore så trött, och om jag inte hade fullt upp med allt (skola, träning, musik) så skulle jag kanske ha tid att blogga ;) haha. (men jag hann dock med att köpa denna tröja)
Har i veckan fått tillbaka två muntliga prov och ett skriftligt, är både nöjd och inte nöjd. Imorgon har vi två matcher, så biologiplugget får jag trycka in nånstans ;)
Men just nu, jag har vart hos mormor och morfar och ätit tårta. Nu är jag hemma i soffan framför idol. Har jag förresten sagt att my och jag ska gå på finalen? :D

Av amandahermansson - 8 oktober 2014 18:08

hej kompisar. har nästan glömt bort er... skoja. Faktum är att just idag så drunknar jag i plugg. :( Onsdagar är min enda lediga dag i veckan, så jag försöker att göra så mycket som möjligt på dem. Just nu har jag bara biologi kvar. Eller, bara och bara, vi har prov om en vecka och det är gaanska mycket som är oklart just nu. men om en timme eller så så är det förhoppningsvis inte så längre :) 

annars då? Jag lever och tränar och spelar fiol (när jag inte pluggar) och igår så spelade jag viola för första gången i symfonin, det var kul. Jag har också klickat hem ett par skor ifrån nike. De borde komma under veckan så då får ni se hur dem ser ut ;) 


Innan jag återgår till skolarbete så vill jag bara säga grattis till världens bästa morfar som fyller år idag, GRATTIS!!

me


Hola amigos!
Amanda, 19 år från Eskilstuna här. Just nu är jag dock i Spanien och upplever min dröm att jobba som au pair! Om du fortsätter klicka in på min blogg kan du följa min resa :)

mina blogg dagar

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2014 >>>

sök

kategorier

arkiv

tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards