Alla inlägg under juni 2013

Av amandahermansson - 24 juni 2013 11:01

Så sant! Även om jag om några år gärna ser spanien som mitt hem!

Trött och sliten efter en lååång bussresa med endast några timmars sömn så tänkte jag ge er en liten summering av veckan.

Varmt väder, strålande sol, fina människor runt omkring, bra musik, billiga sovenirer, solbruna ben, mycket skratt och lite hemlängtan.

Alltså en helt fantastisk vecka, och en alldeles perfekt födelsedag med sång, sol och bad, paket, minigolf och fotbollsspel.

Tack till alla ni som gjorde resan så bra, och ännu större tack tiller som gjorde min födelsedag bäst!

Av amandahermansson - 21 juni 2013 15:45

               

Av amandahermansson - 20 juni 2013 11:00

Just idag så befinner jag mig en en av världens stora städer. Nämligen Barcelona. Medans jag är här och tar del av alla häftiga grejer så tänkte jag att ni där hemma kunde få ta del av några av mina favoritplagg.


Jag älskar blusar. Å detta är inte en underdrift. Går in på hm, kommer ut med en ny blus ;) Samtidigt, så tycker jag det är otroligt skönt att gå runt i mjukisbyxor och tjocktröja. På vardagar när jag kommer hem så är det första jag gör att byta om till adidasbyxor och t-shirt.Tar av mig alla smycken och sätter upp håret i en fläta. Såå skönt!


Nu ska jag visa er tre plagg ur min garderob (den delen av garderoben som består av blusar och skjortor (d.v.s. den största delen av garderoben) ) som jag trivs i och tycker mycket om.

1. Denna skjorta kommer från Lager157 ooch gillas stort! Brukar växla med uppsatt och utsläppt hår när jag använder den då jag tycker det passar bra med båda.

2. Det här linnet är en ganska så ny favvo, köpte den i vintras, men valde att spara den till sommaren. Linnet är även det från Lager157 och följde med till Spanien.

3. Den här vita blusen kommer från Bondelid, men är även den köpt på Lager157 ;) haha, många av mina blusar är just därifrån. När jag kom dit i höstas så var det nästan som himmelriket. En hel låång vägg med bara blusar! Såå, det blev nog nästan halva väggen med hem ;)

Av amandahermansson - 19 juni 2013 10:00

Idag så är det första gången på 16 år som jag inte firar min födelsedag hemma tillsammans med min familj. Idag firas den i spanien med en massa fina människor. Det är ju ganska bra det också.

Under det senaste året har det hänt så otroligt många saker, både bra och dåliga. För att rabbla upp några så kan jag ju börja med Stockholmsgruppen, hjärnskakning, 10 års jubileumskonsert med musikklasserna,  julhelg med massa magsjuka (jag klarade mig dock), nyårsafton med fina vänner, operation på lillfingret och gips i tre veckor, avslutningskonsert, Riga, berlin och så tillsist Spanien. Under allt detta så har jag avslutat grundskolan med jättebra betyg som jag är nöjd över och lämnat högstadiet och kusikklass 9k bakom mig. I höst väntar Naturvetenskaps programmet på Rinmansgymnsiumet. En ny skola och en ny klass. Och jag tänker göra det bästa av de tre åren jag har kvar i skolan innan jag pluggar vidare, förmodligen till barnläkare.
Detta är ett senare bekymmer och idag tänker jag inte bry mig om dem. Idag ska jag ha kul med mina vänner i Waterworld och sedan avsluta kvällen med en konsert. Förhoppningsvis lite tårta och presenter.


Idag fyller jag 16 år.

Av amandahermansson - 18 juni 2013 19:04

Just nu är vi på vårat hotellrum i Calella med utsikt över poolerna och bergen. Vi håller på att fixa oss inför resans första konsert. Under dagen så har vi hunnit med att bada i poolen, bada i Medelhavet och bada i poolen igen. Hade tänkt att ni skulle få lite bilder men då man behöver bloggappen för att lägga ut bilder så gick inte det, istället så blir det bildbomb när jag kommer hem ;)

Av amandahermansson - 17 juni 2013 18:45

OBS! ALLA BILDER KOMMER FRÅN DENNA SIDA!

     

Av amandahermansson - 16 juni 2013 12:15

Japp, nu  är vi på väg. Fast än så länge är vi fortfarande i Sverige. Vi har åkt i ca 4 timmar och har typ 32 timmar kvar -.- När vi väl kommer fram så tror jag att det är värt dessa timmar. Hoppas på soligt väder hela veckan så ses vi när jag kommer hem igen som en pepparkaksgumma ;) lite bilder från resorna i maj.

       

Av amandahermansson - 15 juni 2013 19:58

Detta blir förmodligen det sista inlägget innan jag åker imorgon. Eftersom jag tar med mig min gamla mobil så kan jag inte blogga där nere även om det finns wifi. Kanske snor nån annans mobil ;)
Nu ska jag mysa och titta på film med familjen. Hade förövrigt en bra dag med massa bra paket :D

me


Hola amigos!
Amanda, 19 år från Eskilstuna här. Just nu är jag dock i Spanien och upplever min dröm att jobba som au pair! Om du fortsätter klicka in på min blogg kan du följa min resa :)

mina blogg dagar

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

sök

kategorier

arkiv

tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards