Alla inlägg under april 2011

Av amandahermansson - 25 april 2011 19:32

Sitter här nu, alldeles nyduschad, skönt ;)

Det var lite jobbigt att springa idag, eftersom jag inte väntade tillräckligt länge från det att jag hade ätit, så jag fick jättemycke håll :(

Men nu är det bra igen :D

Fast det blev en blåsa på min tå, som gick upp när jag sprang så det blev ett sår, och det svider :S

Men jag sitter nu och hoppas på att pappa ska fila på mina fötter, fast jag vet inte om han kommer att göra det... Men man kan ju alltid hoppas :p


Nu ska jag gå och ta en macka tror jag, och sen ska jag sätta mig vid tv:n :) Tror att det kommer att bli körslaget ikväll, (även fast det inte är bra) eller så blir det väl det här när personer är i mörker och bara skriker xp Får väl se vad pappa och Emma tycker.


Godnatt   


även om jag inte ska gå och lägga mig nu då men...

Av amandahermansson - 25 april 2011 16:06

Kom på att jag glömde påminna er att kolla bloggen i framtiden också !!!


Tycker själv att jag börjar låta lite tjatig med det där,men jag tycker att det ändå inte är många som gör det :(

Av amandahermansson - 25 april 2011 15:52

Hejsan allihopa !


Idag så har jag spenderat tid med My :) ( myhelmisaari.blogg.se )

och det var kul ;D

Och för bara nån minut sen så cyklade hon hem på sin cykel :(


Igår hann jag inte skriva någe, kom hem på kvällen så då orkade jag inte skriva nåt utan satt och kolla på ett program på tv :)

Men på landet så var det väääldigt skönt! Solen sken och vi satt i solen och åt och fika :) Fast det var också skönt när vi gick in i skogen där det var lite svalare :)


Imorrn börjar skolan.....Det är ju inget som jag direkt längtar efter men det ska ju bli kul att få träffa alla igen. Det har verkligen kännts som ett låångt lov, I lördags så trodde jag att det var sommarlov faktiskt :d Men det är det inte än :p Men snart.


Senare ikväll så ska jag sticka ut och springa, det vill jag verkligen inte göra nu när det är så varmt så jag väntar tills ikväll då det är lite svalare ;)


Nu tror jag faktiskt att jag inte har något mer att skriva om, inte just nu ialla fall :p kanske det blir ett litet inlägg senare ikväll, men det får vi väl se då.


//amanda hermansson   


Förresten så kan jag ju paassa på att fråga vad ni tyckte om min nya design ?

Skulle bli glad om ni sa vad ni tyckte :)


Av amandahermansson - 24 april 2011 10:22

Sådärja :)) Nu har jag fixat med lite färger :) Vet inte riktigt hur jag tycker att det blev men det blev väl bra ;p



Av amandahermansson - 24 april 2011 09:45

Hallå !

Nu sitter jag är och tänkte skriva lite, förlåt att jag inte skrev igår eller i fredags, men när jag kom hem från min farmor i fredags så orkade jag inte skriva nåt, samma sak igår när jag om hem från min mormor och morfar och alla andra som var där :p


Idag så ska jag och min familj åka ut till landet :) Det blir kul tror jag, var ett tag sen vi var där allihopa. Fast jag tycker det är lite synd att vi inte har kunnat träffa Ida och dom andra Frankenbergarna än :( Saknar dom verkligen jättemycke :( Får hoppas att vi träffas mycket i sommar :D


Visst känns det som att det är sommar ute ?

Igår så kändes det som att det var sommarlov, och jag tycker faktiskt att det kan bli det nu ! Fast  det är snart sommarlov, det är typ bara 6 veckor kvar i skolan, härligt !

 

Jaja, nu ska jag ta och fixa det sista med bloggen som jag inte hann med i fredags och sen ska jag kanske gå ut och hoppa lite studsmatta eller spela lite sims ;)


Hej då alla !   

:D

Av amandahermansson - 22 april 2011 10:19

Sådär ja :)

nu är det en ny header, jag hoppas att ni gilla den ;)


Nu ska jag gå ut ch ta fram studsmattan :D

Av amandahermansson - 22 april 2011 09:21

Godmorgon alla !


Idag är det långfredagen :) Det betyder att den är lååååång :p

Ska senare åka iväg till min farmor men det blir nog inte försen vid halv tre typ :p

Vad ska ni andra göra?

Bara för att det är röd dag idag så kommer det ingen tidning och då kan man ju inte läsa om guifmatchen... Det var synd att dom förlorade tycker jag :( Men dom vinner nog nästa :D


Bara för att Ebba tyckte att jag skulle lägga ut bilder på det jag köpte så ska jag lägga upp en bild på jackan och sjalen ;) Det var inga fina bilder men man ser ialla fall hur den ser ut, tycker själv att den var finare i ''verkligeheten'', jackan är beige och sjalen är typ jeansblå :)


När jag har lagt upp det här inlägget så ska jag fixa en ny header, får se om den blir bra, för om den blir det så kommer den att synas här :)


Jag är lite sur på er alla, ni måste kolla bloggen bättre! Och det vore kul om ni gjorde det utan att jag påminner er på facebook och bdb, igår var det bara tre ynka besökare ! Om ni tycker att bloggen är tråkig, SÄG TILL ! Jag är inte farlig :)


//amanda   


 

 bilden är lite suddig :d

Av amandahermansson - 21 april 2011 19:54

Hejsan hoppsan ! :D

Nu sitter jag här och väntar på att handbollen ska börja igen, det blev nyss halvlek :p Jag hoppas verkligen att guif vinner!  


Idag så var jag på stan med mamma en stund på eftermiddagen och då hittade jag faaktiskt en jacka! :D Och till det så köpte vi en fin sjal :)

Tummen upp för det :)

Träffade också Jara,Louise och Julia utanför bion , och dom skulle kolla på en film ;)) Hoppas att den var bra och att  ni hade roligt :D


Nu ska jag gå för det börjar snart igen,


//amanda


Jag hoppas verkligen att ni kollar bloggen i framtiden !!

me


Hola amigos!
Amanda, 19 år från Eskilstuna här. Just nu är jag dock i Spanien och upplever min dröm att jobba som au pair! Om du fortsätter klicka in på min blogg kan du följa min resa :)

mina blogg dagar

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<<
April 2011 >>>

sök

kategorier

arkiv

tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards